Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ο 34χρονος Ρομά, ο οποίος προχθές το πρωί, μαζί με ένα ακόμη άτομο, το οποίο δεν συνελήφθη, ήταν πρωταγωνιστές περιστατικού κλοπής και τραυματισμού ξενοδοχοϋπαλλήλου.
Οι δύο δράστες έκλεψαν από την αποθήκη ξενοδοχείου στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του δήμου Χερσονήσου, ένα μοτέρ, όταν έγιναν αντιληπτοί από δύο εργαζόμενους. Ο ένας ξενοδοχοϋπάλληλος, ηλικίας 45 ετών, σκαρφάλωσε στο αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο επιχείρησαν να διαφύγουν οι δράστες. Ακολούθησαν επικίνδυνοι ελιγμοί από τους δύο Ρομά, στην παλιά εθνική οδό με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο οι οποίοι είχαν σαν αποτέλεσμα ο 45χρονος να πέσει από το όχημα και να συρθεί για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο. Υπέστη κάταγμα στο γόνατο και διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. Χθες στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στον καταυλισμό της Νέας Αλικαρνασσού, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος, ενώ αναζητείται ο 30χρονος συνεργός του.
Είναι εντυπωσιακό ότι ο 34χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε αποσυναρμολογήσει το αυτοκίνητο διαφυγής.
Είχε αφαιρέσει την καρότσα, την είχε σκεπάσει και την είχε τοποθετήσει σε άλλο σημείο, είχε βγάλει τις πινακίδες και είχε προκαλέσει σκόπιμα φθορές ώστε να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός και η ταυτοποίηση του.
Ο 45χρονος αναγνώρισε τόσο τον 34χρονο όσο και τον συνεργό του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις για ληστεία από κοινού, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη.

Μοιράσου το άρθρο: