Την εκπαίδευση 114 ειδικευόμενων νοσηλευτών στην επείγουσα και εντατική νοσηλευτική, ανακοίνωσε η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Από τις παραπάνω θέσεις, οι 90 αφορούν υποψηφίους που δεν εργάζονται στο δημόσιο τομέα και οι 24 θέσεις αφορούν τους ήδη υπηρετούντες νοσηλευτές του δημοσίου.

Οι νοσηλευτές ή νοσηλεύτριες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους για τη λήψη ειδικότητας στην επείγουσα και εντατική νοσηλευτική εντός 10 ημερών και συγκεκριμένα από σήμερα Τρίτη μέχρι και τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: noseidikotita@hc-crete.gr, ενώ θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την παραλαβή της.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής διαδικτυακής αίτησης εγγραφής, η οποία επέχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης, στους καταλόγους μίας μόνο Υγειονομικής Περιφέρειας και μπορούν να δηλώσουν έως τρία νοσοκομεία για την τοποθέτηση ειδίκευσης τους, στην μία ΥΠΕ που θα επιλέξουν.

Αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη διαδικασία επιλογής για τη λήψη ειδικότητας μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης www.hc-crete.gr / Για τον Πολίτη-  Ειδίκευση Νοσηλευτών.

Μοιράσου το άρθρο: