Σύσκεψη εργασίας με σκοπό την εκπαίδευση και ενημέρωση των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών από στελέχη του Υπουργείου Υγείας σε διαχειριστικά θέματα των νοσοκομειακών μονάδων πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τους επιχειρησιακούς στόχους του Υπουργείου Υγείας, τα οικονομικά, τους προϋπολογισμούς και τις προμήθειες των νοσοκομείων. Επίσης, τέθηκαν ζητήματα σχετικά με την ασφάλεια των ασθενών και τις λοιμώξεις, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και έλεγχο ετοιμότητας, τα πληροφοριακά συστήματα των νοσοκομείων,  καθώς και θέματα που αφορούν στην Ενιαία Αρχή Διαφάνειας. 

Η σύσκεψη έγινε παρουσία της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕΚρήτης Λένας Μπορμπουδάκη και του δποδιοικητή Δημήτρη Αγαπίου. Ακόμη παραβρέθηκαν οι: Κατοστάρα Νίκη, διευθύντρια Οικονομικών του Υπουργείου Υγείας, Αργυριάδης Θανάσης – Αρχή Προμηθειών Υγείας, Πάλλης Ελευθέριος- Αντιπρόεδρος ΕΟΦ, Θηραίος Ελευθέριος -επιστημονικός συνεργάτης του Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και υπεύθυνος Ανάπτυξης ΗΔΥΚΑ, Γούναρης Χρυσόστομος και Χαλκιάς Κωνσταντίνος εκτελεστικά μέλη Δ.Σ. ΚΕΤΕΚΝΥ-Ελληνικού Ινστιτούτου DRG’ S, Μίχος Νίκος -ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ και Αλεξάκη Μαρία εκ μέρους της Ενιαίας Αρχής Διαφάνειας.

Μοιράσου το άρθρο: