Τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κρήτης που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, υποδέχτηκε χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
«Πραγματικά αξίζετε συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε και μας κάνετε περήφανους. Όταν τα παιδιά τα δικά μας κάνουν μια τέτοια προσπάθεια, μας γεμίζουν αισιοδοξία. Συγχαρητήρια στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και σ’ εσάς τα παιδιά και ευχόμαστε πάντα να καταγράφετε πρόοδο και επιτυχίες», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης απευθυνόμενος στους βραβευθέντες.
Στην διάρκεια της σύντομης τελετής ο Περιφερειάρχης, επέδωσε επαίνους στους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν βιβλία παιδαγωγικού και ιστορικού περιεχομένου σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι διακριθέντες
Την 1η θέση OPEN ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά» κατέλαβε στον διαγωνισμό η ομάδα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.
Την 3η θέση OPEN Λυκείου «SMART CITIES» κατέλαβε το 5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου με την ομάδα «Creative Destruction».
Την 6η θέση OPEN Δημοτικού κατέλαβε το Δημοτικό Σχολείο Αξού με την ομάδα «Τα γρανάζια του Ψηλορείτη».
Το Δημοτικό Σχολείο Βασιλειών, κατέλαβε την 7η θέση με την ομάδα «Super Robot Girls» στην κατηγορία STORIES OF TOMORROW.
Την 11η θέση στην κατηγορία OPEN ΛΥΚΕΙΟΥ, κατέλαβε το Πειραματικό Λυκείου Ηρακλείου με την ομάδα «Traffolution».
12η Θέση στην Παράλληλη ανοικτή κατηγορία Δημοτικού «Εποικισμός του Άρη» για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων με την ομάδα «Space X».
Το 47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου με την ομάδα «47 team WRO» κατέλαβε τη 14η θέση στην κατηγορία OPEN ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

Μοιράσου το άρθρο: