Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας , για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, που αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό, «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δράση υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, με την αιγίδα της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, το Γενικό Νοσοκομείο και τον Δήμο Αγίου Νικολάου .

Ο Άγιος Νικόλαος, αποτέλεσε τον δεύτερο σταθμό για την επίσκεψη του «Οδυσσέα» στην Κρήτη, ο οποίος φιλοξενήθηκε δίπλα στο άγαλμα της Ευρώπης, με επόμενους σταθμούς το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, μετά από αίτημα του ιδρυτή του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προτίθεται να παραχωρήσει τον ισόγειο χώρο του κτιρίου «Μιραμπέλο», ή χώρο που προσφέρει η επιχειρηματίας κ. Μαμιδάκη, για την στέγαση μόνιμης δομής του εθελοντικού οργανισμού στον Δήμο.

Στην κινητή μονάδα βρέθηκαν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Κρήτης, Μαρία Χανιωτάκη -Μυλωνάκη, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου, Μανώλης Ανδρεαδάκης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού, Θωμάς Χαριτάκης.

Μοιράσου το άρθρο: