«Θέλω να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο που να αρέσει στους φιλάθλους», δήλωσε ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, από την Ολλανδία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας και συμπλήρωσε: «Στο DNA του συλλόγου υπάρχει το επιθετικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που παιζόταν πολλές δεκαετίας και θέλουμε να βγάλουμε αυτό στο γήπεδο».

Ο Γιώργος Σίμος εξέφρασε το σεβασμό του στους Χάιμε Βέρα και Αλέξανδρο Ίσης, που δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ΟΦΗ και σημείωσε: «Ήρθαμε σε μία ομάδα που ηγούνται αυτής άνθρωποι που ξέρουμε πώς σκέφτονται για το ποδόσφαιρο, τι πρεσβεύουν και πώς θέλουν να βλέπουν το παιχνίδι. Αυτοί είναι οι λόγοι που βρισκόμαστε όλοι μαζί εδώ. Αυτό που θα κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον ΟΦΗ ώστε να πάει στο επίπεδο που θέλουν οι επικεφαλής».
Όσον αφορά στην εμπειρία της πρώτης προπόνησης με τους παίκτες του ΟΦΗ, ο Σίμος υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος για όλους τους παίκτες. Είναι καλά παιδιά, έχουν όρεξη για δουλειά και όλα πήγαν καλά την πρώτη μέρα».

Μοιράσου το άρθρο: