Θέση στη επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στην Κρήτη, πήρε με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, αναφέροντας ότι ο Υπουργός, «ανέθεσε στον τουρίστα τη στήριξη της κοινωνίας και της αγοράς, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα προβλήματα επιβίωσης των ανθρώπων του τουρισμού».

«Η αδιαφορία του κ. Θεοχάρη, τονίζεται στην ανακοίνωση, η απαξιωτική του συμπεριφορά, η έλλειψη σεβασμού προς τους εκπροσώπους των φορέων των εργαζομένων και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου, ανάγκασαν τους φορείς να αποχωρήσουν από την φαρσοκωμωδία της «επικοινωνίας» τους με τον υπουργό στο πλαίσιο της χθεσινής τους συνάντησης».

Η Ν.Ε. Ηρακλείου σημειώνει ότι, «οι εργαζόμενοι, οι μικροεπιχειρηματίες, οι άνθρωποι του κόπου και της επιβίωσης, δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από μια κυβέρνηση που χρησιμοποιεί ως άλλοθι τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης για να διαλύσει τα εργασιακά δικαιώματα, να απορρυθμίσει τις σχέσεις εργασίας και  να  εμπεδώσει το  σκληρό ταξικό νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της».

Μοιράσου το άρθρο: