Αυστηρή κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε χθες από το Ηράκλειο, ο Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έχει προσκρούσει στα βράχια των προεκλογικών της ψεμάτων για το προσφυγικό, τα εθνικά θέματα και την οικονομία. Πρόσθεσε δε, ότι εμπαίζει τους Κρητικούς για τον Βόρειο Οδικό Άξονα και το αεροδρόμιο Καστελλίου.

Αναφερόμενος στην παρουσία του Πρωθυπουργού στην εκδήλωση της επίσημης παραχώρησης της έκτασης του νέου αεροδρομίου το περασμένο Σάββατο, ο κ. Παππάς ανέφερε «Η μόνη πλάκα που έχει ουσία είναι η πλάκα που κάνει ο κ. Μητσοτάκης στο λαό της Κρήτης. Το επικοινωνιακό αυτό περιτύλιγμα έχει αντοχές λίγων ωρών». Για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού αναφορικά με τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης σχολίασε, «αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι ο διαγωνισμός για τον ΒΟΑΚ θα γίνει το 2021, χαιρετίσματα. Υπάρχουν σοβαρές γκρίζες ζώνες. Δεν έχουμε καταλάβει τι θέλει να κάνει. Πρέπει να μελετηθεί ποιο είναι το αρνητικό αναπτυξιακό αποτύπωμα στην Κρήτη. Πόσο ΑΕΠ θα χάσει η Κρήτη με αυτές τις καθυστερήσεις;».

Σήμερα στο Λασίθι
Το νομό Λασιθίου επισκέπτεται σήμερα, ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νίκος Παππάς. Το πρωί θα συναντηθεί, στον Άγιο Νικόλαο, με τη διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου και την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα συζητήσει με φίλους και στελέχη του κόμματος για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ. Το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στην Ιεράπετρα.

Μοιράσου το άρθρο: