Ενημερωτική εκδήλωση για τους επενδυτές δημόσιων και ιδιωτικών έργων του Leader Μεσαράς οργανώνει σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο- Επικοινωνιακό και Μορφωτικό Ίδρυμα της Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας, στις Μοίρες, η Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

Ανάλογη εκδήλωση για τους 63 επενδυτές του Leader νομού Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε προχθές στις Αρχάνες, όπου ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ανακοίνωσε τα ενταγμένα έργα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ενίσχυση των επενδύσεων στην ενδοχώρα, με έμφαση στην τυποποίηση αγροτικών προϊόντων. Όπως ανέφερε, η ενίσχυση νέων επενδυτών με αυξημένα ποσοστά χρηματοδότησης, παράλληλα με τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης, θα δώσουν αναπτυξιακή πνοή στην περιοχή.

Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, Μανόλης Κοκοσάλης, ανέφερε από την πλευρά του ότι με τη χρηματοδότηση του συνόλου των θετικά αξιολογημένων προτάσεων από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βελτιώνεται το κοινωνικό και οικονομικό κεφάλαιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έγινε στο Δημοτικό Σχολείο Αρχανών, ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, Γιώργος Μαυρογιάννης, και η συντονίστρια CLLD/LEADER Ν. Ηρακλείου, Αμαλία Ταβλαδωράκ,η ενημέρωσαν τους επενδυτές για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά την ένταξη των έργων τους.

Μοιράσου το άρθρο: