Κατέρρευσε τα ξημερώματα ένα ακόμα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Ηράκλειο, προκαλώντας την αντίδραση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου της περιοχής.


Το κτίσμα, το οποίο ενοικιαζόταν περιστασιακά από τους ιδιοκτήτες του τα προηγούμενα χρόνια, εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, και σήμερα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, κατέρρευσε. Ευτυχώς, λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν κινούνταν άνθρωποι στο συγκεκριμένο σημείο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το ζήτημα της επικινδυνότητας των ετοιμόρροπων κτισμάτων της Αγίας Τριάδας αναδεικνύει για πολλοστή φορά ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος της περιοχής με ανάρτησή του.

Όπως αναφέρει, «οι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειψαν και έφυγαν στο χωριό. Το νοίκιαζαν περιστασιακά μα δεν ξανανοιάστηκαν. Πληγωμένο και αυτό αποφάσισε να μας δείξει τον εσωτερικό του κόσμο. Τα εγκαταλελειμμένα στην Αγία Τριάδα καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. Ο Σύλλογος έχει υποβάλλει στις αρμόδιες υπηρεσίες ολόκληρο τεύχος με φωτογραφίες και διευθύνσεις επικινδύνων και ετοιμόρροπων. Ώσπου να αποφασίσουν να συνέλθουν οι επιτροπές, να κάνουν αυτοψίες, να συντάξουν πρακτικά, θα ψάχνουμε την Αγία Τριάδα. Οι διαδικασίες και η οχύρωση πίσω από αυτές οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα. Αν όμως συνέβαινε το κακό να έχουμε ανθρώπινα θύματα, τότε θα βλέπαμε πώς θα έτρεχαν όλοι να καλυφθούν. Ευτυχώς ήταν 3 η ώρα τη νύχτα».

Μοιράσου το άρθρο: