Τους νέους συμβασιούχους υπαλλήλους που έχουν προσληφθεί τον τελευταίο καιρό, καλεί σε συνάντηση το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος.

Στην ανακοίνωση του Σωματείου επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Είμαστε από τα λίγα σωματεία νοσοκομείων στη χώρα, στο οποίο οι συμβασιούχοι έχουν δικαίωμα να γίνονται μέλη, κι αυτό το κερδίσαμε με αγώνα.

Η συνειδητή έγγραφη συμμετοχή στη δράση του σωματείου δεν είναι μια τυπική διαδικασία. Αποτελεί «σχολείο» αγωνιστικής διαπαιδαγώγησης. Είναι πρώτα και κύρια συνειδητή επιλογή συλλογικού αγώνα για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στα κηρύγματα της υποταγής, που διαλαλούν ορισμένοι, υποστηρίζοντας πως «οι αγώνες δεν έχουν αποτελέσματα» και προτάσσοντας το ατομικό συμφέρον, το σωματείο αντιτάσσει παλιότερες και πρόσφατες κινητοποιήσεις που οδήγησαν σε μικρές και μεγάλες νίκες. Σταθερό αίτημα του σωματείου μας είναι η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ όλων των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και η κατάργηση συνολικά όλων των ελαστικών μορφών απασχόλησης».

Μοιράσου το άρθρο: