«Έλλειψη τουριστικής συνείδησης» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης την πολυήμερη απεργία των οδηγών τουριστικών λεωφορείων.

Όπως αναφέρει, η τρέχουσα τουριστική περίοδος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, και προσθέτει ότι στο αίτημα του Σωματείου των οδηγών για υπογραφή νέας σύμβασης, ακριβώς όπως και την προηγούμενη χρονιά, δε μπορεί να ανταποκριθεί λόγω των συνθηκών που επικρατούν.
«Στην αντιπρότασή μας προτείναμε να διατηρήσουμε τις οικονομικές απολαβές των εργαζομένων (οι οποίοι είναι αρκετά υψηλότερα από αυτή της ΕΓΣΣΕ με την οποία αποζημιώνονται οι οδηγοί της υπόλοιπης Ελλάδας ) αλλά να γίνουν κάποιες αλλαγές σε θεσμικά σημεία τα οποία θεωρούμε άδικα και αναχρονιστικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί

Μέχρι αύριο Πέμπτη, στις 8 το πρωί, συνεχίζουν με νέα 24ωρη απεργία την κινητοποίησή τους, οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης “Ο Ερμής”, “συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα μέχρι την υπογραφή της σύμβασής μας. Συνεχίζουμε μέχρι τη δικαίωση”.

Μοιράσου το άρθρο: