Καθιέρωση της Κρήτης ως βιώσιμου διατροφικού προορισμού

Η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καθιέρωση του νησιού διεθνώς, ως βιώσιμου διατροφικού προορισμού με την προώθηση των πιστοποιημένων τουριστικών προϊόντων και τη διασύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα.
Αυτό υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, στη διάρκεια συνάντησης που οργάνωσε στο Ηράκλειο η TUI με τη συμμετοχή τουριστικών επιχειρηματιών κι εκπροσώπων αγροτικών επιχειρήσεων.
Στην Κρήτη έχουν ήδη πιστοποιηθεί 750 προϊόντα, 90 επιχειρήσεις και 47 εστιατόρια, μέσω της αγροδιατροφικής σύμπραξης, ενώ η προσπάθεια αυτή θα ενταθεί και θα οργανωθεί καλύτερα τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος