Δύο χιλιάδες μάσκες ατομικής προστασίας προδιαγραφών FFP2, δώρισε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25. Η δωρεά αυτή εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Δράση Αλληλεγγύης» που ξεκίνησε το ΜέΡΑ25, με την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης με τον βουλευτή Ηρακλείου, Γιώργο Λογιάδη, τη βουλευτή Ά Αθήνας, Αγγελική Αδαμοπούλου, και στελέχη του κόμματος συνομίλησαν με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί.

«Τα προβλήματα και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο καταδεικνύουν το καθόλα απατηλό αφήγημα της Κυβέρνησης περί θωράκισης και στελέχωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας εν μέσω της πανδημίας», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Βαρουφάκης και σημείωσε: «Εμείς θα συνεχίζουμε να απαιτούμε από την Κυβέρνηση άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και ενίσχυση των πόρων για την υγεία. Αφού οι Βρυξέλλες δεν υπολογίζουν στο έλλειμμα τις δαπάνες για την υγεία, όπως μας διαβεβαιώνετε κ. Μητσοτάκη, γιατί δεν προχωράτε στην άμεση και σοβαρή ενίσχυση του συστήματος υγείας;».

Μοιράσου το άρθρο: