Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κάνναβη, κοκαΐνη και ηρωίνη, εντοπίστηκε χθες στην κατοχή 3 ατόμων στο Ηράκλειο, στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος.
Κατασχέθηκαν σχεδόν 7 κιλά κάνναβη, 2,5 κιλά ηρωίνη και 72 γραμμάρια κοκαΐνη, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Συνελήφθησαν ένας 45χρονος και η 64χρονη μητέρα του, καθώς και ένας 44χρονος, όλοι υπήκοοι Αλβανίας, καθώς στην κατοχή και στα σπίτια τους βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εξακριβώθηκαν οι οικίες ιδιοκτησίας του 45χρονου και της 64χρονης, τις οποίες ο 44χρονος χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα 7 κιλά κάνναβη, οι αστυνομικοί τα βρήκαν κρυμμένα κάτω από το κρεβάτι της 64χρονης.
Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 44χρονος να τοποθετεί μια σακούλα σε κάδο απορριμμάτων η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε, μια συσκευασία με 2 κιλά και 6 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και μια συσκευασία με 502 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή σκόνης και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των τριών ατόμων, όπου κατά τη διάρκεια αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη:

• 6.904,1 γραμμάρια κάνναβης
• 72,5 γραμμάρια κοκαΐνη σε 20 αυτοσχέδιες συσκευασίες,
• Το χρηματικό ποσό των 1.820 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
• 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
• 3 κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό ιδιοκτησίας του 44χρονου ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών.

Μοιράσου το άρθρο: