Έξι νέα οχήματα έχει πλέον στη διάθεση του ο Δήμος Ηρακλείου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των κοινωνικών του δομών στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού. Τα οχήματα που παραλήφθηκαν χθες, είναι στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η ΚΕΔΕ με την Toyota ΕΛΛΑΣ και το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την υποστήριξη των κοινωνικών δομών.

Τα οχήματα για λογαριασμό του Δήμου Ηρακλείου παρέλαβε η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ρένα Παπαδάκη, από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Toyota ΕΛΛΑΣ στους νομούς Ηρακλείου – Λασιθίου, Γιάννη Παπακαλιάτη.

Τα οχήματα θα παραμείνουν στη διάθεση του Δήμου Ηρακλείου μέχρι και τις 30 Απριλίου και όπως επεσήμανε η Αντιδήμαρχος, «πρόκειται για μία ουσιαστική στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που πραγματικά μοχθεί για να σταθεί δίπλα στους πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, οικονομικά προβλήματα, στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, αυτές τις δύσκολες μέρες. Όταν υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες, έχουμε κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε για το αύριο».

Μοιράσου το άρθρο: