Τα εγκαίνια της νέας τουριστικής μονάδας «Robinson Club Ierapetra» που βρίσκεται στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, που έχει 340 δωμάτια, πολλούς χώρους αναψυχής και μέτωπο στην μεγάλη παραλία της περιοχής, έκανε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο κόστισε 70 εκατομμύρια ευρώ και δημιουργεί 300 θέσεις εργασίας. Η μονάδα εντάσσεται την ομάδα του Robinson Club, το οποίο διαγράφει μισό αιώνα πορείας στον ευρωπαϊκό τουρισμό.

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, Κύριλλος, ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλης Θραψανιώτης, ο δήμαρχος Ιεράπετρας, Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Γουλιδάκης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι του τουριστικού κόσμου και της εταιρείας.

Σε δήλωσή του ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε: «Ευχόμαστε να είναι καλορίζικη, για την επένδυση αυτή που ξεπερνά τα 70 εκ. δημιουργεί 300 θέσεις εργασίας, είναι ενσωματωμένη στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες διότι αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν όχι μόνο της Ιεράπετρας αλλά και της Κρήτης».

Μοιράσου το άρθρο: