Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία στην Περιφέρεια Κρήτης και στα Δικαστήρια Ηρακλείου για την ομαλή διεξαγωγή των Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου, καθώς και των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου.
Ήδη έχει ληφθεί μέριμνα για τον απαιτούμενο αριθμό δικαστικών αντιπροσώπων. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρη Ροζάκη, οι απαιτούμενες θέσεις δικαστικών αντιπροσώπων έχουν πλέον καλυφθεί, δεδομένου ότι τα περίπου 35 τελευταία κενά αναμένεται να καλυφθούν από τους αναπληρωματικούς.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για όσους συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.
Η τελευταία φάση της προετοιμασίας του εκλογικού υλικού προχωρά χωρίς προβλήματα, με την παραλαβή των ψηφοδελτίων και την ταξινόμηση των σάκων ανά εκλογικό τμήμα.
Σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια της Περιφέρειας Κρήτης, Χρύσα Ελευθερίου, το εκλογικό υλικό αναμένεται να παραδοθεί στους δήμους μεθαύριο, Παρασκευή.
Χθες παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και η εκλογική σελίδα της Περιφέρειας μέσω της οποίας θα γίνει η μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Μοιράσου το άρθρο: