Ιατρικά είδη και μέσα ατομικής προστασίας παρέδωσαν στην Υγειονομική Περιφέρεια του νησιού, εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Κρήτης. Η δωρεά αυτή μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών οργάνων, οξύμετρα, μάσκες και ασπίδες προστασίας προσώπου, για την Πνευμονολογική, την Παθολογική κλινική και την κλινική Covid-19 του ΠΑΓΝΗ.

Η Μερίνα Ματζαπετάκη Μερίνα και ο Αντώνης Παπαδάκης, που ενημέρωσαν για τη χορηγία είπαν ότι αποτελεί, μία ελάχιστη συμβολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου προς τους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ που βιώνουν και διαχειρίζονται δυσμενείς και πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πανδημίας.

Η Διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για το αίσθημα ευθύνης τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την ΥΠΕ Κρήτης, τα νοσοκομεία ευθύνης της και όλο το υγειονομικό δυναμικό για τη διαχείριση της δύσκολης αυτής συγκυρίας, στην οποία κάθε προσφορά αποκτά ιδιαίτερο νόημα.

 

Υλικό από την ΚΕΔΕ

 

Στο μεταξύ, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών των Δήμων παρέλαβε από την ΚΕΔΕ η ΠΕΔ Κρήτης, το οποίο θα διατεθεί στους Δήμους με πληθυσμιακά κριτήρια. Πρόκειται για 29.500 μάσκες και άλλα τόσα γάντια μιας χρήσεως.

Μοιράσου το άρθρο: