Ξεκινά τη Δευτέρα στο Παγκρήτιο στάδιο η υγειονομική και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων από την Κρήτη, για τα Τμήματα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού των Πανεπιστημίων της χώρας.

Για το λόγο αυτό βρέθηκαν σήμερα στο στάδιο οι αντιπεριφερειάρχες, Παιδείας Έφη Κουτεντάκη και Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, όπου συναντήθηκαν με την 25μελή επιτροπή από εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που θα διεξάγουν τις εξετάσεις. Μάλιστα παραδόθηκαν μπλουζάκια και καπέλα, για την διακριτή παρουσία και την ομοιόμορφη εμφάνιση των μελών της εξεταστικής επιτροπής προς διευκόλυνση των υποψηφίων.

Η κα. Κουτεντάκη ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις, επισημαίνοντας: «Δεδομένων των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών λόγω Covid-19, οι εκπαιδευτικοί συμβάλλουν αποφασιστικά στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Κατανοούμε τις δυσκολίες των διαδικασιών και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας. Επιπλέον, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους για τις εξετάσεις στα Τ.Ε.Φ.Α.Α.»

Από την πλευρά του ο κ. Συριγωνάκης ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής για την συμβολή τους για την διενέργεια των εξετάσεων και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που θα πάρουν μέρος.

Μοιράσου το άρθρο: