Δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα για την ανταλλαγή πυροβολισμών σε ποιμνιοστάσιο στο χωριό Χάρακας του Ηρακλείου, χθες αργά το βράδυ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα ή τραυματίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας μετά την ενημέρωση για τους πυροβολισμούς, μετέβησαν αμέσως στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσαράς, του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων Ηρακλείου και Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης, και αφού  εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες επιβαίνοντες σε οχήματα ιδιοκτησίας τους, ακολούθησε η σύλληψη τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες καθώς και σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους και στα οχήματα τους,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μαχαίρι. Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν από τα μέλη μιας οικογένειας που έχει κτηνοτροφικές διαφορές με την άλλη οικογένεια και πήγε στο ποιμνιοστάσιο της πυροβολώντας.

Μοιράσου το άρθρο: