Θέματα που απασχολούν του επιχειρηματίες του πεζόδρομου της 28ης Οκτωβρίου,  εν όψει της τουριστικής περιόδου, και η καταγραφή προτάσεων για την συνολική βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει, εξετάστηκαν στη συνάντηση που είχε μαζί τους ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός.

Αναδείχθηκαν κάποια ζητήματα που υπάρχουν σε σχέση με την καθαριότητα, το φωτισμό, την δεντροστοιχία, αλλά και την επιχειρούμενη κατάργηση του πεζόδρομου από μεταφορείς προϊόντων και εταιρείες σεκιούριτι που χρησιμοποιούν τον πεζόδρομο κατά το δοκούν.

Ο κ. Ζερβός ενημέρωσε τους επιχειρηματίες, ότι θα υπάρξει προσθήκη από καλαθάκια για να διατηρηθεί ο δρόμος καθαρότερος, ενώ ζήτησε και τη δική τους συνδρομή προς την κατεύθυνση αυτή, σε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Επίσης εξετάστηκε η πιθανότητα ενίσχυσης του φωτισμού με χρονοδιακόπτη μετά το κλείσιμο και η αλλαγή του ωραρίου εξυπηρέτησης των καταστημάτων, δεδομένης της κυκλοφοριακής πίεσης που υπάρχει ιδιαίτερα τις μεσημβρινές ώρες με την διέλευση των λεωφορείων που επιστρέφουν από τις εκδρομές που πραγματοποιούν στην Σπιναλόγκα.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, την περίοδο αυτή γίνεται μια προσπάθεια για να υπάρξει καλύτερη οργάνωση, ώστε την επόμενη χρονιά να δοθεί η δυνατότητα να κυλήσει με γρηγορότερους ρυθμούς και καλύτερη ποιότητα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, Καθαριότητας Γιώργος Βάρδας, Καθημερινότητας Κώστας Καστελλιανάκης, Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού Θωμάς Χαριτάκης, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιάννης Στεφανάκης.

Μοιράσου το άρθρο: