Τιμητική διάκριση για την εφαρμογή Citizen App Schools απέσπασε ο Δήμος Ηρακλείου στην ετήσια απονομή των βραβείων, «BRAVO». Συγκεκριμένα, ο Δήμος βραβεύτηκε για την ανάπτυξη της πρωτοποριακής ειδικής εφαρμογής, για τη σωστή διαχείριση και την άμεση ενημέρωση των προβλημάτων που υπάρχουν στα σχολεία.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το βραβείο εκ μέρους του Δήμου παρέλαβε η διευθύντρια του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας, Δέσποινα Ζαχαριουδάκη.

Στην ίδια εκδήλωση η Περιφέρεια Κρήτης, βραβεύτηκε σε δύο σημαντικούς τομείς, για τους οποίους υπέβαλλε τις πρακτικές της. Συγκεκριμένα βραβεύθηκε ως ο Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις καλύτερες και πληρέστερες συνεργασίες, ενδεικτικά, με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την Ιατρική Σχολή, το Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας, το Πολυτεχνείο Κρήτης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κρήτης. Στον δεύτερο τομέα, «Bravo Engagement» βραβεύτηκε για την ανάπτυξη Λειτουργίας της συνεργατικής πλατφόρμας Comidor και την Paperless εφαρμογή της, στα Συλλογικά Όργανα.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Κώτσογλου, καθώς και η  Ελένη Χατζηγιάννη, Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού. Για την βράβευση της Περιφέρειας Κρήτης ο Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε: «Κάτω από την καθοδήγηση του περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, εργαζόμαστε ομαδικά για την Κρήτη του αύριο και τα αποτελέσματα φαίνονται στο σήμερα, αλλά θα φανούν ακόμα περισσότερο στο αύριο. Θα συνεχίσουμε αυτόν το γόνιμο διάλογο και στο μέλλον, για χάρη της ποιότητας ζωής των Επιχειρήσεων και των Πολιτών της Κρήτης».

Μοιράσου το άρθρο: