Στη δύσκολη αυτή συγκυρία και στις συνθήκες αναγκαστικού περιορισμού που όλοι βιώνουν, η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών συνεχίζει την παραγωγή και διάχυση πολιτιστικού έργου προς όφελος όλων.

Προς την κατεύθυνση αυτή αναπτύσσει σε εβδομαδιαία βάση τη δράση, «Το Ιστορικό Μουσείο έρχεται στο σπίτι σας», που αποβλέπει στην παροχή μουσειακής εμπειρίας χωρίς φυσική παρουσία στους χώρους του Μουσείου.

Η δράση αυτή περιλαμβάνει προτάσεις για μικρούς και μεγάλους, εικονικές περιηγήσεις, ψηφιακές εφαρμογές, ολιγόλεπτα βίντεο των Επιμελητών του Μουσείου με θέματα από τις Συλλογές του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, κατασκευές για παιδιά, βίντεο εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Μουσείο κ.ά.

Οι αναρτήσεις κάθε εβδομάδας είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο, και εντός των δημοσιεύσεων υπάρχουν οι υπερσύνδεσμοι που οδηγούν στην εκάστοτε δράση:

Το Ιστορικό Μουσείο έρχεται στο σπίτι σας I, II, III, IV, V

https://www.historical-museum.gr/gr/news/2020

Εφαρμογές για όλους: https://www.historical-museum.gr/gr/activities/view/to-istoriko-mouseio-erchetai-sto-spiti-sas-gia-olous/2020

Εφαρμογές για παιδιά: https://www.historical-museum.gr/gr/activities/view/to-istoriko-mouseio-erchetai-sto-spiti-sas-gia-paidia/2020

Μοιράσου το άρθρο: