Στα εθνικά θέματα αλλά και στην πορεία του Ηρακλείου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, χθες το πρωί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Το 2019 – είπε- ήταν μια χρονιά, όπου η Ελλάδα άρχισε επιτέλους να βγαίνει  από την δεκαετή οικονομική και κοινωνική κρίση. Ταυτόχρονα όμως, η αυγή του 2020 βρίσκει την χώρα μας σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ειδικά όσον αφορά την σχέση της με την Τουρκία. Η συγκυρία απαιτεί εγρήγορση και ομοψυχία από όλους μας».

Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι το Ηράκλειο αλλάζει και τόνισε: «Στον Δήμο Ηρακλείου, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αυτή η αλλαγή προς το καλύτερο, που πλέον έχει γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους Ηρακλειώτες, να συνεχιστεί, και, εκεί που απαιτείται, να επιταχυνθεί».

«Με προτεραιότητα στους ανθρώπους που έχουν περισσότερη ανάγκη, θα είμαστε δίπλα σας, δίπλα στους δημότες, με κάθε δυνατό τρόπο.

Διότι, όπως έχω πει κι άλλες φορές, όσο έχουμε ο ένας τον άλλο και όσο εξακολουθούμε να δείχνουμε πηγαία αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, τότε δεν έχουμε τίποτα και κανέναν να φοβηθούμε, επισήμανε ο κ. Λαμπρινός».

Στην κοπή της πίτας και στον αγιασμό, όπου χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος, παραβρέθηκαν, οι βουλευτές, Σωκράτης Βαρδάκης και Γιώργος Λογιάδης,  ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Λάμπρος Βαμβακάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γρηγόρης Πασπάτης, η πλειονότητα των αντιδημάρχων και των μελών της Δημοτικής Αρχής  Ηρακλείου, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι δήμαρχοι, Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης και Μινώα – Πεδιάδος Μανώλης Φραγκάκης, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, πρόεδροι επιμελητηρίων και συλλόγων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πολλοί δημότες.

Μοιράσου το άρθρο: