Παραδόθηκε σήμερα στο δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό, το βραβείο που κέρδισε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου από το Cruise Insight, για την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών κρουαζιέρας.

Ο κ. Ζερβός, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον σύμβουλο κρουαζιέρας, Γιάννη Μπρα, δήλωσε: «Με την συνεργασία όλων των φορέων, καταφέραμε ακολουθώντας μια δομημένη διαδικασία, να μετρήσουμε τις αποδόσεις μας και να πραγματοποιήσουμε βελτιώσεις ως προς την σύνδεση του προορισμού με τα δομικά του στοιχεία, αναδεικνύοντας πτυχές της ιστορίας, του πολιτισμού και της τοπικής γαστρονομίας. Καταφέραμε να συνδέσουμε καλύτερα τα προϊόντα μας με την τοπική επιχειρηματικότητα και να αυξήσουμε τον τζίρο ανά επιβάτη σημαντικά».

Όπως έγινε γνωστό, ο Άγιος Νικόλαος διεκδικεί το μερίδιο του, μέσα από την υπό διαμόρφωση νέα δύσκολη κατάσταση, ενώ αναμένεται να εντείνει της προσπάθειες του το αμέσως επόμενο διάστημα όταν θα αρχίσει ξανά η κρουαζιέρα, αφού εκδοθούν τα ειδικά υγειονομικά  πρωτόκολλά και δοθεί ημερομηνία ανοίγματος των λιμανιών».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, Θωμάς Χαριτάκης, εξήρε το αποτέλεσμα και τη συνεργασία του Λιμενικού Ταμείου και των τοπικών φορέων και δήλωσε ότι αυτό το βραβείο είναι το επισφράγισμα μιας προσπάθειας τριών χρόνων που πρέπει να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με αμείωτους ρυθμούς».

Μοιράσου το άρθρο: