Συνεχίζει την αυτοδιοικητική της πορεία με επικεφαλής πλέον το Νίκο Κοτταρίδη αλλά με λιγότερους δημοτικούς συμβούλους καθώς ανεξαρτητοποιήθηκαν ακόμα τέσσερεις από αυτούς, η παράταξη της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών» στο δήμο της Μεσσήνης.

Χθες (Τετάρτη) βραδυ, κατά τις διαδικασίες για την εκλογή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο και μετά την ανεξαρτητοποίηση του τέως δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Τσώνη, αποφασίστηκε ο πρώην πρόεδρος του σώματος Νίκος Κοτταρίδης, αγρότης να είναι αυτός που θα ηγηθεί της αντιπολίτευσης για τα επόμενα 3 χρόνια. Στο πλευρό του νέου επικεφαλής θα βρίσκονται ακόμα επτά δημοτικοί σύμβουλοι, ο Κώστας Τσάμης, ο Τάσος Τσερπές, ο Γιώργος Βουτιέρος, ο Χρήστος Καρύδης, ο Κωνσταντίνος Μπουρίκας, ο Νικόλαος Ξενόγιαννης και ο Ανδρέας Τράκας. Από την άλλη πλευρά όπως ανακοίνωσαν, απ’ την “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών” αποχωρούν πλέον ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ο Παναγιώτης Γρουσουζάκος και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος οι οποίοι και ανεξαρτητοποιούνται.
Με μια μακροσκελή της επιστολή η παράταξη, ανακοινώνει το νέο επικεφαλής της ενώ ασκεί και κριτική στα τεκταινόμενα στο δήμο Μεσσήνης τον τελευταίο χρόνο της δημαρχοντίας του νέου δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου.

Μοιράσου το άρθρο: