Ενας 27χρονος από την Γκάμπια της Αφρικής , που παρίστανε το μάγο στην Καλαμάτα, καταφέρνοντας να εξαπατήσει αρκετά άτομα -κυρίως γυναίκες- και να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, έπεσε στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Δυο γυναίκες αστυνομικοί υποδύθηκαν τις πελάτισσες το απόγευμα της Τρίτης, προσποιήθηκαν ότι έχουν αισθηματικά προβλήματα κι εκείνος κατά την συνήθη τακτική του προσπάθησε να τις πείσει ότι μπορούσε να κάνει λύσει τα μάγια και να φέρει κοντά τους αγαπημένους τους, έναντι αμοιβής φυσικά.

Οι δύο γυναίκες τον επισκέφτηκαν στην γκαρσονιέρα που διατηρούσε στην Καλαμάτα και την οποία είχε διακοσμήσει ανάλογα σε αφρικανικό στυλ, ώστε να υποβάλλει και ψυχολογικά τα θύματά του.

Αφού άκουσε το υποτιθέμενο πρόβλημα που είχαν οι δύο γυναίκες, τις έβαλε να πλυθούν με νερό ανανεμειγμένο με σκόνη κάρβουνου, εισέπραξε το ποσό των 20 ευρώ, αλλά τους είπε ότι πρέπει να ξαναπάνε γιατί το πρόβλημα ήταν σοβαρό και θα έπρεπε να συμβουλευτεί άτομο μεγαλύτερης ηλικίας και ανώτερης δύναμης που ζούσε στην Αφρική και θα επικοινωνούσε μαζί του τηλεφωνικά.

Η διαδικασία πάντως δεν ολοκληρώθηκε καθώς όλα τα παραπάνω ήταν ικανά ώστε να συλληφθεί από τους αστυνομικούς. Ο 27χρονος μάγος, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Καλαμάτας ο οποίος τον άφησε ελεύθερο και όρισε δικάσιμο.

Μοιράσου το άρθρο: