«Όλες οι δυνάμεις του ευρωμονόδρομου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεξιοί και αριστεροί, δήθεν ανεξάρτητοι, ψήφισαν ομόφωνα την ολοκληρωτική παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στους ιδιωτες και τα μεγάλα συμφέροντα», τόνισε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου», Νίκος Γόντικας, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Καλαμάτας.

Ο κ. Γόντικας χαρακτήρισε «έγκλημα» την όλη διαδικασία, είτε στην τελική της μορφή, είτε στην ενδιάμεση τοπική διαχείριση που θα επιβαρύνει τον κρατικό προυπολογισμό και τους δημότες, η οποία θα δημιουργήσει συνθήκες περιβαλλοντικής και υγειονομικής «βόμβας» σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου και μέχρι η «ΤΕΡΝΑ» να ετοιμάσει τις υποδομές της.

«Το αδιέξοδο με τα απορρίμματα είναι μεθοδευμένο», σημείωσε ο κ. Γόντικας επισημαίνοντας επίσης τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στις λεγόμενες πρότυπες μονάδες και τόνισε πως την ίδια στιγμή που υποτίθεται πως αποκαθίστανται οι παράνομες χωματερές ανοίγουν καινούριες σε διπλανούς χώρους ή απορρίπτονται σκουπίδια ξανά στους ΧΑΔΑ που υποτίθεται πως έχουν αποκατασταθεί.

Μοιράσου το άρθρο: