Επώδυνο θάνατο και μάλιστα σε κοινή θέα, μπροστά στα μάτια αρκετών σοκαρισμένων ανθρώπων, βρήκε ένα μικρό σκυλάκι που το τάισαν δηλητηριασμένη τροφή, στο χωριό Μικρομάνη του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ Καλαμάτας ο φαρμακοποιός του χωριού Παντελής Σολούπης, ο ίδιος αντιλήφθηκε πως το σκυλάκι υπέφερε από σπασμούς και προσπάθησε να το κρατήσει στη ζωή.

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγη ώρα, καθώς το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου το ζώο βρισκόταν έξω από το φαρμακείο που βρίσκεται σε απόσταση σχεδόν πενήντα μέτρων από την πλατεία.

Αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τον άγνωστο ή τους άγνωστους που έριξαν τη φόλα με αποτέλεσμα ο σκύλος βρεί επώδυνο θάνατο.

«Με είχε ακολουθήσει μέχρι τα σκαλάκια του φαρμακείου, όταν άνοιξα το πρωί για δουλειά, από το παρκινγκ που βρίσκεται 50 μέτρα πιο πέρα και μετά κατευθύνθηκε προς την πλατεία όπου λίγη ώρα αργότερα (09:15) συνέβη το κακό. Προσπαθήσαμε να το σώσουμε αλλά ήταν αδύνατο. Ξεψύχησε στα χέρια μου» μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σολούπης.

Οι περίοικοι είναι εξοργισμένοι με το γεγονός και στόχος τους είναι να το γνωστοποιήσουν, ώστε να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης.

Ρεπορτάζ Μαρία Τομαρά

Μοιράσου το άρθρο: