Στο κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων και την ακύρωση του συνόλου όλων των εορταστικών εκδηλώσεων (της 23ης Μαρτίου και της Εθνικής μας Επετείου) όπως η καθιερωμένη αναπαράσταση της κατάληψης της Καλαμάτας, αποφάσισε ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Την ίδια στιγμή ο δήμος συνεχίζει και τις απολυμάνσεις σε χώρους ευθύνης του. Στο πλαίσιο αυτό, ειδικά συνεργεία βρέθηκαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στους δρόμους της Καλαμάτας, απολυμαίνοντας κεντρικές οδούς αλλά και άλλα σημεία της πόλης, όπως παγκάκια, παρτέρια και χώρους που συναθροίζεται κόσμος.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος τόνισε ότι οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, προσθέτοντας πως «τα πράγματα είναι δύσκολα, πρέπει να δείξουμε τη σοβαρότητα που αναλογεί και απαιτείται υπευθυνότητα από όλους. Οφείλουμε όλοι να τηρούμε τους όρους υγιεινής, να προστατεύουμε τους εαυτούς μας αλλά κυρίως να προστατεύουμε τους γύρω μας.»

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΉ ΑΓΟΡΑ
Το κλείσιμο της λαϊκής στην Κεντρική Αγορά της Καλαμάτας, για μία εβδομάδα μέχρι και το Σάββατο 21/3, αποφάσισε το ΔΣ του δημοτικού φορέα. Το Σάββατο το συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου για να επανεκτιμήσει την κατάσταση.
Επισημαίνουμε πάντως πως τα στεγασμένα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργούν κανονικά ενώ από σήμερα πραγματοποιούνται απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
Ξεκίνησε το σαββατοκύριακο η “σφράγιση” των εισόδων στα γήπεδα και τους υπαίθριους αθλητικούς χώρους της Καλαμάτας. Οι απαγορευτικές κορδέλες μπήκαν από τη Δημοτική Αστυνομία, τόσο στα γηπεδα μπάσκετ και βόλεϊ του Δημοτικού Πάρκου Καλαμάτας όσο και στο γήπεδο “Π.Μπαχράμης” του Αν.Κέντρου.

Μοιράσου το άρθρο: