Η δεύτερη ανάρτηση της πράξης εφαρμογής, όσον αφορά στην πολεοδομική μελέτη της Κηπούπολης Καλαμάτας ξεκινά την Τρίτη του Πάσχα. Η ανάρτηση θα διαρκέσει 15 ημέρες και όλοι οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν ακίνητα στη συγκεκριμένη περιοχή, θα πρέπει να ενημερωθούν για το τι προβλέπεται στην πράξη εφαρμογής.  Επίσης, δίνεται η δυνατότητα για ενστάσεις.

Στη συνέχεια, οι ενστάσεις μαζί με τη μελέτη πράξης εφαρμογής θα διαβιβασθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να γίνει η κύρωση της μελέτης από τον Περιφερειάρχη.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΟΡΙΩΝ ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σημειώνεται ότι στις 23 Απριλίου 2018 θα δοθεί η δυνατότητα υπόδειξης ορίων, όσον αφορά στους ιδιοκτήτες ακινήτων, τα οποία βρίσκονται στην Κηπούπολη και γειτνιάζουν με το υπάρχον σχέδιο πόλης, καθώς θα γίνουν πράξεις αναλογισμού. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, πρόκειται για τη μοναδική ημέρα, κατά την οποία θα μεταβούν επιτόπου τα συνεργεία του Δήμου, προκειμένου οι ιδιοκτήτες να υποδείξουν τα όρια των ιδιοκτησιών τους. Επισημαίνεται πως αυτή η διαδικασία δεν προβλέπει ενστάσεις.
Αν κάποιος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να παρευρεθεί, προκειμένου να υποδείξει τα όρια στα συνεργεία του Δήμου και στο μελετητή, θα πρέπει να ορίσει κάποιον εκπρόσωπό του, προκειμένου να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη συνέχεια.

Τη σχετική πληροφόρηση έδωσε στους δημοσιογράφους η Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα.

Μοιράσου το άρθρο: