Επιστρέφουν στην εργασία τους με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε χθες (Δευτέρα) το μεσημέρι το δικαστήριο, 16 εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ, οι οποίοι είχαν προσληφθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου που είχε παρατάθηκε με αποφάσεις της δικαιοσύνης τους τελευταίους μήνες.

Οι πρώην συμβασιούχοι της Επιχείρησης, αποκαθίστανται μετά από αρκετό καιρό και ύστερα από ομόφωνη συνομολόγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης και του νέου δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.
Οι εργαζόμενοι μέσα από το Σωματείο τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι με την στάση τους συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο αγώνα τους που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα για σταθερή και μόνιμη εργασία.
«2000 χιλιάδες υπογραφές στήριξης, (μία από τις οποίες ήταν και του πρώην Δημάρχου Παναγή Κουμάντου), αποφάσεις στήριξης από το σύνολο των σωματείων της πόλης, από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας καθώς και δεκάδων συνδικάτων και σωματείων από όλη την Ελλάδα».
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν πάντως πως ο αγώνας τους δεν τελείωσε, καθώς ακόμα 7 συνάδελφοί τους περιμένουν από την Δημοτική αρχή να πράξει ανάλογα «μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος με την μονιμοποίηση όλων των απολυμένων συμβασιούχων», όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.

Μοιράσου το άρθρο: