Με ικανοποιητική συμμετοχή κόσμου αλλα και σοβαρές καταγγελίες στην τοπική ΟΝΝΕΔ, με δύο από τους τρεις υποψηφίους ν’ αποσύρουν την υποψηφιότητά τους, πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές στη ΝΔ για την εκλογή νέων προέδρων στις τοπικές.

Στην Οργάνωση της Καλαμάτας, νέα προεδρος εξελέγη η Αγγελική Σκλήκα, στη Μεσσηνη ο Νικος Φίκυρης, στη Δυτ.Μανη, ο Παναγιώτης Καζολέας, στην Οιχαλία ο Λεωνίδας Φίλος και στο δήμο Πυλου Νεστορος και στην Τοπική της Τριφυλίας οι μοναδικοί υποψήφιοι Κώστας Νερατζόγλου και Γιώργος Φωτεινός αντιστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας όμως απέσυραν την υποψηφιότητά τους οι δύο από τους τρεις υποψηφίους προέδρους της ΟΝΝΕΔ στη Μεσσηνία, κάνοντας μάλιστα καταγγελίες για παρέμβαση συγκεκριμένου πολιτικού παράγοντα που θέλει να ελέγξει την οργάνωση, αλλοιώνοντας μάλιστα ακόμα και τους εκλογικούς καταλόγους.

Οι δύο υποψήφιοι σε γραπτή τους δήλωση έκαναν λόγο μάλιστα, για «φιάσκο που ντροπιάζει την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ και συνολικά τη Νέα Δημοκρατία.» Οι υποψήφιοι που απέσυραν την υποψηφιότητά τους, ήταν οι Παναγιώτης Καρβέλης και Παναγιώτης Λιοντήρης ενώ ως μοναδικός υποψήφιος παρέμεινε ο Παναγιώτης Στρατικόπουλος, ο οποίος και εξελέγη.

Μοιράσου το άρθρο: