Επίσημα ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά της για την προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, η πρόεδρος του ΝΤ Μεσσηνίας του ΤΕΕ και μηχανικός του Δήμου Καλαμάτας Νατάσσα Κυριακοπούλου.

Σε γραπτή της δήλωση η Νατάσσα Κυριακοπούλου υποστηρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα η μόνη πολιτική παράταξη που μπορεί να κρατήσει όρθια τη χώρα καθώς και ότι σκοπός της είναι το άνοιγμα του κόμματος, ιδιαίτερα προς τους νέους.

Την ίδια στιγμή, την αποχώρησή τους από την κούρσα για την προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσαν και επίσημα ο μηχανικός πληροφορικής Παναγιώτης Σκιαδόπουλος και ο γεωπόνος Νίκος Αλεξανδρόπουλος. Οι αποχωρούντες στις επιστολές που έδωσαν στη δημοσιότητα, ισχυρίζονται πως πήραν αυτή την απόφαση για να μην κινδυνεύσει η ενότητα του κόμματος, λόγω του πλήθους των υποψηφιοτήτων ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά για πιέσεις προκειμένου να μείνει μόνο ένας υποψήφιος πρόεδρος.
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως μεσα στις επόμενες ώρες και μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων (σήμερα το βραδυ), ανάλογη ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιότητας του, αναμένεται και από τον προιστάμενο του ΚΕΚ Μεσσηνίας, Παναγιώτη Τζαβάρα.

Μοιράσου το άρθρο: