Με συμβολικού τύπου εκδηλώσεις και με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών κανόνων για τη μη εξάπλωση της πανδημίας, τιμήθηκε χθες (Τρίτη) στην Καλαμάτα από συλλόγους και και κόμματα η Εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ολιγομελής αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας με επικεφαλής τη γραμματέα της Μαρία Βεργινάδη, κατέθεσε στεφάνι χθες το πρωί στο Μνημείο των Ηρώων στην πλατεία 23ης Μαρτίου της Καλαμάτας.
Συγκέντρωση στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, απέναντι από το παλιό Δημαρχείο, πραγματοποίησε το ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον Βασίλη Μπίζα από την Τομεακή Επιτροπή του κόμματος.
Στεφάνι στο Μνημείο των φονευθέντων λιμενεργατών και μυλεργατών στο λιμάνι της πόλης, κατέθεσε αργά το μεσημέρι η διοίκηση του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ ενώ συμβολική εκδήλωση για την Επέτειο της 17ης Νοέμβρη του 1973, πραγματοποίησε έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΚ, το ΠΑΜΕ και το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση. Στεφάνι για τους ήρωες του Πολυτεχνείου τοποθέτησαν χθες σε χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (στο πρ.ΤΕΙ Καλαμάτας) φοιτητές που πρόσκεινται στην ΠΑΣΠ.

Μοιράσου το άρθρο: