Οι εξορμήσεις του Σεπτεμβρίου που έχει προγραμματίσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας ( ΕΟΣ) περιλαμβάνουν διαδρομές σε όμορφα δάση δημιουργία της φύσης αλλά και του ανθρώπου, βόλτες σε γραφικούς οικισμούς, και ανάβαση σε μία από τις πιο ιδιαίτερες κορυφές του Ταϋγέτου.

Πρόγραμμα:

01/09/2019 Μαίναλο
Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές της Αρκαδίας και του Μαινάλου. Ξεκινώντας απο το χωριό της Ελάτης και την κοίτη του ποταμού Μυλάοντα, θα συναντήσουμε το γραφικό οικισμό της Βυτίνας και θα τερματίσουμε στην όμορφη Νυμφασία.

08/09/2019 Μέγα Σπήλαιο – Λίμνη Τσιβλού
Μια διαδρομή εξαιρετικής ομορφιάς μέσα από τα πυκνά δάση του Χελμού. Θα κινηθούμε σε όμορφα μονοπάτια περνώντας από την χαράδρα του Καλογεραύλακου, της Φλαμπουρίτσας και του Ψηλού Σταυρού.

14-15/09/2019 Ταΰγετος – κορυφή Χαλασμένο (2.204μ.)
Το Χαλασμένο είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες κορυφές του Ταϋγέτου και βρίσκεται εξολοκλήρου στη Μεσσηνία. Είναι η πιο δύσκολη και κατά πολλούς η πιο όμορφη.

22/09/2019 Δάσος Σκιρίτιδας
Μια ονειρική διαδρομή στο δάσος της Σκιρίτιδας και τις πηγές του μυθικού Ευρώτα ποταμού. Εκκίνηση και τερματισμός το χωριό Βλαχοκερασιά της Αρκαδίας.

29/09/2019 Φωκιανός Αρκαδίας
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Σ. Μολάων Νοτιοανατολικής Λακωνίας κοινή πορεία στην περιοχή του ειδυλλιακού όρμου του Φωκιανού Αρκαδίας.

Μοιράσου το άρθρο: