Παρουσίαση του βιβλίου «Οι τέσσερις μάγισσες – Η μεταμόρφωση» της Μάγδας Ασημακοπούλου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας(Ευριπίδου 2) τη Δευτέρα (4 Νοεμβρίου) στις 7.00 μ.μ.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσει η Ευαγγελία Παναγάκη (καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας), η Τζίνα Πετροπούλου (σκηνοθέτης- διευθύντρια διεθνούς φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου) και η Άννα Ντεκελέ (εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής).
Την παρουσίαση θα συντονίζει η Φωτεινή Οικονομάκη (πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και κοινωνιολογίας) και η Ράνια Λυμπεροπούλου(συγγραφέας).

«Οι τέσσερις μάγισσες – Η μεταμόρφωση»
Η Καλαμιά, η Ασχημιά, η Τροφαντή και η Ορέα είναι τέσσερις αδερφές μάγισσες που δεν ζούνε μονιασμένα. Η καλύτερη διασκέδασή τους είναι να τσακώνονται μεταξύ τους και να πειράζουν τους συγχωριανούς τους. Τι γίνεται, όμως, όταν χάνουν τις δυνάμεις τους και πρέπει να περάσουν δοκιμασίες για να αποδείξουν την αξία τους;
Ξεκινάνε ένα απροσδόκητο ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και μαγεία.
Μέσα από τις δοκιμασίες θα μάθουν τις αξίες της ζωής και ότι η πραγματική δύναμη και ομορφιά βρίσκεται μέσα τους!
Ένα αφήγημα για μικρούς και μεγάλους

Μάγδα Ασημακοπούλου
Η Μάγδα Ασημακοπούλου γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Από μικρή ηλικία της άρεσε να σχεδιάζει και να γράφει.Η χωρίς όρια φαντασία της την οδήγησε να βρει τρόπο έκφρασης μέσα από τις ιστορίες της.
Στη συνέχεια πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε Animation και Γραφιστική.
Γνωρίζει καλά την Αγγλική γλώσσα και μαθαίνει την Ιαπωνική. Από το 2011 ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς διηγημάτων και έτσι έρχεται η πρώτη διάκριση από τον σύλλογο «Τα Καστέλλια» με το διήγημα “Το Σοκολατένιο Μωρό”. Το 2014 διακρίνεται για το διήγημα “500 Ιστορίες” από το «eyelands» και τις εκδόσεις «Παράξενες Μέρες». Το ίδιο έτος έρχεται το πρώτο βραβείο με το παραμύθι “Οι Τέσσερις Μάγισσες” από το «Καφενείο των Ιδεών». Το 2017 διακρίνεται το διήγημα “Εξωγήινη Απαγωγή” από τις εκδόσεις «Ανάτυπο». Το ίδιο έτος παίρνει το πρώτο βραβείο στο διήγημα με τον τίτλο “Εισβολή” από τη «Δυάς Εκδοτική». Τα δύο τελευταία έχουν εκδοθεί σε συλλογές διηγημάτων.
Αρθρογραφεί στο Ασιατικά επηρεασμένο, διαδικτυακό ελληνικό περιοδικό «Το Τσαρούχι του Σαμουράι» και στο «The Weird Side Daily» με θεματολογία: φαντασία, τρόμο και μυστήριο. Η φαντασία της εξακολουθεί να την οδηγεί σε νέους δρόμους έκφρασης.

Μοιράσου το άρθρο: