Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Μπενάκη 11 στο Ιστορικό Κέντρο ) θα παρουσιάσει μέρος του προγράμματος του Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA, την Τετάρτη ( 1 Ιουλίου), από τις 9:00 το βράδυ.

Στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας Θα προβληθούν οχτώ ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ που έχουν σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα το περιβάλλον και τη διαφορετικότητα.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA θα δώσει την δυνατότητα σε όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσει δωρεάν, μέσω διαδικτύου, τις μικρού μήκους ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα προβάλλονταν στο πλαίσιο της 5ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ.
Οι ταινίες θα προβληθούν υποτιτλισμένες στα ελληνικά και θα είναι διαθέσιμες μόνο για χρήστες εντός της Ελλάδας για χρονικό διάστημα 24 ωρών, από τις 12.00 το μεσημέρι της 1 Ιουλίου 2020 έως τις 12.00 το μεσημέρι της 2 Ιουλίου 2020.
Συνολικά πρόκειται για 18 ταινίες, κωμικές, δραματικές, τρόμου, ντοκιμαντέρ, καθώς και ταινίες αφιερωμένες στο περιβάλλον και την διαφορετικότητα από την Ισπανία μέχρι την μακρινή Κολομβία.

Οι διαδικτυακές προβολές θα γίνουν μέσω της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ, www.fecha.gr.

Μοιράσου το άρθρο: