Το τελευταίο χρονικά μίτινγκ πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι το διεθνές μίτινγκ στίβου «Παπαφλέσσεια», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου στην Καλαμάτα, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας, ο τεχνικός διευθυντής των αγώνων και μέλος του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Πουλόπουλος, ανέφερε πως για μια ακόμα χρονιά και παρά τις ιδιαιτερότητες που δημιουργεί η πανδημία, το ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διοργάνωση της Καλαμάτας είναι ήδη μεγάλο -από αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να «κυνηγήσουν» καλά αποτελέσματα στη σύντομη αγωνιστική σεζόν. Επανέλαβε πως ο θεσμός των «Παπαφλεσσείων» είναι μια διοργάνωση με μεγάλη παράδοση στον ευρωπαϊκό στίβο, που κατάφερε να ξεπεράσει τους σκοπέλους της πανδημίας και να παραμείνει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν, και με χαρακτηριστικό φέτος πως οι αγώνες θα αποτελέσουν την τελευταία «στάση» των Ελλήνων πρωταθλητών μας πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών της Πάτρας το διήμερο 8 και 9 Αυγούστου.

Το μίτινγκ διοργανώνεται από τον ιστορικό Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας και τον ΣΕΓΑΣ, και περιλαμβάνει τα εξής αθλήματα:

100 μέτρα εμπόδια Γυναικών
Μήκος Γυναικών
100 μέτρα Ανδρών και Γυναικών
400 μέτρα Γυναικών
800 μέτρα Ανδρών και Γυναικών
Μήκος Ανδρών
400 μέτρα εμπόδια Ανδρών
και 200 μέτρα Γυναικών

Μοιράσου το άρθρο: