Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ συνεχίζεται με την εκδήλωση «Ο μήνας έχει 9» με τον Μπάμπη Τσέρτο και την Ειρήνη Τουμπάκη σήμερα Δευτέρα ( 27 Ιουλίου ) στις 9.00, στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Ο συνθέτης Απόλλων Κουσκουμβεκάκης παρουσιάζει ένα γοητευτικό αφιέρωμα στο λεγόμενο ελαφρύ τραγούδι. Ο Μπάμπης Τσέρτος και η Ειρήνη Τουμπάκη ερμηνεύουν τα ομορφότερα τραγούδια των Αττίκ, Χαιρόπουλου, Γιαννίδη, Σουγιούλ, Μωράκη, Μουζάκη κ.α.

Οι καλλιτέχνες «ξαναδιαβάζουν» τα αγαπημένα τάγκο, βαλσάκια, ρομάντσες και αρχοντορεμπέτικα με φρέσκια ματιά, αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητα και την ικανότητά τους να συγκινούν και το σημερινό ακροατήριο.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο σπουδαία τραγούδια όπως : Άρχισαν τα όργανα, Ο τραμπαρίφας, Κάτι με τραβάει κοντά σου, Ο μήνας έχει εννιά, Ο καπετάνιος, Ο κόσμος άλλαξε, Ο μήνας έχει εννιά, Πάμε στα μπουζούκια, Που να’σαι τώρα αγαπημένη, Σκαλί καλέ μου σκαλί, Σουσουράδα, Τράβα σοφέρ μη σταματάς, Ψεύτικε ντουνιά και πολλά ακόμη….

Συντελεστές/Συμμετέχουν:
Φλάουτο / Ροδούλα Χαντζή
πιάνο-μαντολίνο / Μαρία Σπυράτου
πιάνο-ακορντεόν / Γιάννης Τσέρτος
και τον Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη στην κιθάρα και την ενορχήστρωση των τραγουδιών.

Μοιράσου το άρθρο: