Σύσκεψη για την προώθηση των έργων και δράσεων του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο της Καλαμάτας, με τη συμμετοχή του απερχόμενου δημάρχου Παν. Νίκα.

Ο κύριος Νίκας τόνισε πως, στις 100 ημέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της τρίτης θητείας του ως Δημάρχου, επιδιώκει την επιτάχυνση του δημοτικού έργου και την προετοιμασία της Καλαμάτας για τη θερινή περίοδο. Για το λόγο αυτό, έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες προς τους αιρετούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ο Δήμαρχος τόνισε πως αφήνει το Δήμο Καλαμάτας οικονομικά δυνατό, επισημαίνοντας πως, μεταξύ άλλων, 10 σημαντικά έργα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν. Ζήτησε δε να υπάρξει καλή συνεργασία με το νέο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, επισημαίνοντας πως από πλευράς του ιδίου ως Περιφερειάρχη θα υποστηριχθεί η νέα Δημοτική Αρχή, για να συνεχίσει το καλό έργο που έχει επιτελεσθεί. Τόνισε δε ότι, στο πλαίσιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Καλαμάτα θα έχει ό,τι δικαιούται.
Επίσης, ο Δήμαρχος ζήτησε να δώσουν οι υπάλληλοι τον καλύτερό τους εαυτό, επισημαίνοντας πως θα υπάρξει προγραμματισμός για τις άδειες του προσωπικού κατά τη θερινή περίοδο, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες και οι επισκέπτες.

Πηγή Δήμος Καλαμάτας

Μοιράσου το άρθρο: