Πιο ευέλικτο και πιο στοχευμένο (σε σχέση με τα προηγούμενα) είναι το 4ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο (Δευτέρα και Τρίτη) στο «Elite City Resort».

Ωστόσο, θα είναι και αυτό εξαιρετικά σημαντικό για τους εκπαιδευόμενους που θα το παρακολουθήσουν, γιατί θα παρουσιαστούν εισηγήσεις για σημαντικά θέματα από διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες εμπλεκόμενους με το τουριστικό προιόν. Για τους στόχους και το πρόγραμμα του 4ου Σχολείου Τουρισμού μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου οι εμπνευστές αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος Ανδρέας Ζαγάκος και Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος, ο εκπρόσωπος του Elite City Resort Νίκος Μαλαπέτσας και η εθελόντρια Αντωνία Χριστοπούλου. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, 18 και 19 Μαίου θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο το 1ο Σχολείο Τουρισμού, το οποίο υποστηρίζεται από το Σχολείο Τουρισμού της πόλης μας.
Σημειώνεται, τέλος, ότι στο Elite City Resort πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες σεμινάριο σπουδαστών του τουριστικού τομέα από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, εκ των συνδιοργανωτών της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Μοιράσου το άρθρο: