Μεγάλη χασισοφυτεία, με περισσότερα από 2.000 δενδρύλλια κάνναβης, ανακαλύφθηκε χθες (22.8.2018) το πρωί, σε αγροτοδασική περιοχή στο Βρωμονέρι του Δήμου Τριφυλίας.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασική περιοχή στο βρωμονέρι Γαργαλιάνων, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούταν συνολικά 2.071 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 5 έως 70 εκατοστών περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκε σκηνή, την οποία είχαν εγκαταστήσει οι καλλιεργητές, καθώς και διάφορα αντικείμενα, απαραίτητα για τη διαμονή τους, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλλιεργητικός και αρδευτικός εξοπλισμός.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών την φυτείας.

φώτο αρχείου

Μοιράσου το άρθρο: