Θετική ήταν η ανταπόκριση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου Καλαμάτας για τον εορτασμό της επετείου, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε χθες (Τετάρτη) στην Αθήνα, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Αθανάσιο Καταρτζη , Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και τον Ιωάννη Τρίγκα, από το Τμήμα Συντονισμού με Ο.Τ.Α. και Φορείς.

Κατά τη συζήτηση έγινε αναλυτική παρουσίαση της πρότασης με τίτλο «Καλαμάτα 2021. Η επανάστασή μου» την οποία έχει υποβάλει ο Δήμος Καλαμάτας στην Επιτροπή για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Επιτροπής, πρόκειται για μια πολύ καλή πρόταση η οποία συνοδεύεται από ένα συγκροτημένο και ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Καλαμάτας, το οποίο δεν μένει απλά στον εορτασμό της επετείου αλλά «βλέπει» προς το αύριο της Καλαμάτας, περιλαμβάνοντας αναπτυξιακές δράσεις με εξωστρεφή προσανατολισμό. Η πρόταση αναμένεται σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, να αξιολογηθεί θετικά από την Επιτροπή και να τύχει της αιγίδας και υποστήριξής της.

Μοιράσου το άρθρο: