Με την ορκωμοσία της νέας δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου την Κυριακή το βράδυ στο Μελαγαλά, άνοιξε ο κύκλος με τις ορκωμοσίες των νεών δημοτικών αρχών που προέκυψαν από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και στη Μεσσηνία.

Οι ορκωμοσίες των νέων δημοτικών αρχών της Μεσσηνίας εν΄όψει της αυτοδιοικητικής περιόδου που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου συνεχίζονται και το επόμενο σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου.
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 του μήνα στις 7 το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου στο δημαρχείο της πόλης. Την ίδια μέρα, στις 9 το βραδυ είναι προγραμματισμένη στην Κυπαρισσία η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη. Την επόμενη Κυριακή ορκίζεται στην Καρδαμύλη, στις 7,30 το απόγευμα ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας και στις 8 το βράδυ, στον αίθριο χώρο του κτηρίου Τσικλητήρα στην Πύλο, θα γίνει η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Πύλου-Νέστορος υπό τον Παναγιώτη Καρβέλα. Στο δήμο Καλαμάτας, η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο Μεγαρο Χορού.

ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Την ερχόμενη Κυριακή 25 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, τελείται η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Μαζί με τον κ.Νίκα θα ορκιστουν και τα 51 νέα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μοιράσου το άρθρο: