Με σοβαρά εγκαύματα από το καυτό νερό με τον οποίο τον περιέλουσε η 68χρονη σύζυγός του και με βαριές κρανιεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα που του κατάφερε με ένα ξύλινο σκέυος κουζίνας (πλάστη), διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Καλαμάτας το μεσημέρι της Κυριακής ο 73χρονος από το χωριό Σκάλα του δήμου Οιχαλίας, ο οποίος και κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες.

Η σύζυγός του που βαρύνεται τώρα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία και παραδόθηκε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα του Μελιγαλά, χθες (Δευτέρα)το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα της Καλαμάτας και αύριο το πρωί -μετά την προθεσμία που ζήτησε- θα οδηγηθεί για ν’ απολογηθεί.
Η δικηγόρος της, Αγλαία Κουμάντου που διορίσθηκε αυτεπαγγέλτως καθώς η 68χρονη δεν θέλησε να ορίσει υπεράσπιση, δήλωσε πως η γυναίκα βρίσκεται σε σύγχυση, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, γι΄ αυτό και πρόθεσή της είναι να ζητήσει άμεσα γι΄αυτήν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

To ζευγάρι ήταν παντρεμένο περίπου 50 χρόνια και έχει δύο παιδιά 47, και 45 ετών. Για πολλά χρόνια διατηρούσε καφενείο-μπακάλικο στη Σκάλα που έκλεισε το 2016. Σύμφωνα με τους συγχωριανούς του, το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα που αποτελούσαν την βασική αιτία για καθημερινούς καυγάδες.

Μοιράσου το άρθρο: