Επιδεινώνεται όσο περνούν οι μέρες το πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων στον δήμο Τριφυλίας τα οποία παραμένουν αμάζευτα για πέμπτη μέρα σήμερα λόγω της φωτιάς που ξέσπασε την περασμένη Παρασκευή στον προσωρινό χώρο εναπόθεσης των σκουπιδιών στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας και η οποία ακόμα σιγοκαίει.

Στο μεταξύ, στην αστυνομία οδηγήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα οδηγοί απορριμματοφόρων του Δήμου Τριφυλίας και ειδικότερα της Δ.Ε. Γαργαλιάνων που έφθασαν στην χωματερή Αλιμακίου και άδειασαν τα οχήματά τους. Η κίνηση αυτή έγινε αντιληπτή από κάτοικους της πιο κοντινής κοινότητας των Ραχών που ειδοποίησαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα οι οδηγοί, ενώ οι κάτοικοι δήλωσαν ότι θα καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη, αφού όπως υποστηρίζουν, οι οδηγοί των απορριμματοφόρων ενήργησαν με δική του εντολή.

Υπομονή για τρεις ημέρες ακόμα από τους κατοίκους του δήμου συνέστησε σε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αλέξανδρος Κουτρουμπής, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και εξέφρασε τη στενοχώρια του για το ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν στο ενδεχόμενο να μεταφέρονται σκουπίδια σε χώρο δίπλα από τον παλιό ΧΑΔΑ των Φιλιατρών, για λίγες μόνο ημέρες και μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Μοιράσου το άρθρο: