Τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.

Στην πρώτη περίπτωση, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, συνέλαβαν το ένα άτομο, επειδή σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν δύο νάιλον συσκευασίες και τρία κυτία αλουμινίου με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 533 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί σε οικισμό της Καβάλας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δεύτερο άτομο, καθώς εντόπισαν στην οικία του πέντε νάιλον συσκευασίες και δύο κυτία αλουμινίου με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 77,4 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, σε οικισμό των Σερρών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν ένα ακόμα άτομο. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 103,7 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 714,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Μοιράσου το άρθρο: