Καβάλα: Ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Θάσου για πλημμύρες

«Αποτέλεσμα της κακοκαιρίας και της έλλειψης αντιπλημμυρικής προστασίας ήταν οι μεγάλες καταστροφές και στη Θάσο. Ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος αντιμετωπίζει άμεσα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος του νησιού μετά τις πρόσφατες πλημμύρες στον τόπο.

Συμπληρώνει πως η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων ώστε να υπάρξει πρόσβαση στα κοπάδια και τις καλλιέργειες δεν μπορεί να περιμένει ενώ τονίζει πως οι κάτοικοι του νησιού πληρώνουνε ακριβά την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ και τις επιλογές της ΕΕ που δεν διέθεσαν τους ανάλογους πόρους για να σχεδιάσουν την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων και την κατασκευή των απαραίτητων αντιπλημμυρικών, αποστραγγιστικών, αρδευτικών και άλλων έργων που θα προστάτευαν την περιοχή.